Vores projekt slutter den 30. september 2020!

Vi vil gerne takke alle projektpartnere og tidligere projektpartnere for det store samarbejde. Det var bare dejligt at opleve “JUMP-ånden”. Vi vil alle savne ham.

Mange tak også til Interreg Tyskland-Danmark, uden hvem dette ikke ville have været muligt, for det meget gode samarbejde.

Og selvfølgelig tak til vores netværkspartnere, der støttede vores forskellige projektaktiviteter.

______________________________

13. november 2020 Den danske version af “JUMP-Arbeitswelten.Lebenswelten” er offentliggjort.

Du kan finde den som en download under “Publikationer”

______________________________

03.-04.september 2020 Sidste møde i styringsgruppen i Toreby

Da vi var i stand til at udvide vores projekt indtil 30. september 2020 på grund af Corona, kunne vi mødes en sidste gang til en “finale styringsgruppe” i Toreby. Vi var meget glade for det. Dette gav os muligheden for at reflektere over de sidste par år og diskutere de opgaver, der stadig skulle udføres. Om aftenen fejrede vi et lille farvel sammen med de danske ex-jumpere.

______________________________

23. juni 2020 Den tyske version af “Mobility Stories” er offentliggjort

Linket findes under publikationer.
En dansk version offentliggøres også i 2020.

______________________________

10. juni 2020 Styregruppenmøde online

Det skulle være dagen for vores sidste konference – i stedet mødtes styringsgruppen online.

___________________________________

15. maj 2020 Aflysning af vores afslutningsevent og afslutningskonference fra den 8.-10.juni 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

__________________________________

11. maj 2020 Styregruppenmøde online

Udsædvanlige tider kræver usædvanlige beslutninger! Vi skulle have holdt styregruppenmøde i Niebüll den 11. og 12. maj for at træffe de endlige beslutninger og forberedelser til vores afslutningsarrangement den 8. til 10. juni. Nu så vi kun hinanden på en skærm siddende ved skrivebordet på hjemmekontoret. Vi havde planlagt så mange aktiviteter i JUMP-projektet sidste par måneder:

En Future camp med elever fra Lübeck, Niebüll og Nykøbing samt studerende fra universiteterne i Roskilde og Flensburg skulle sammen i praktiske workshops have arbejdet med forskellige aktiviteter med henblik på JUMP-projektets afslutningkonference i juni. Der skulle være fremstillet en JUMP-skulptur, et musikværksted skulle arbejde med musik til konferencen, der skulle laves en udstilling med fotokollager, elever skulle “rekrutteres” til at fortælle om deres erfaringer med deltagelse i JUMP-aktiviteter, og der skulle arbejdes med planlægning af en endags cykeltur fra Niebüll til den danske grænse og tilbage. Fra den 4.-8. maj skulle to lærere med 7 elever have gennemkørt cykelturen fra Lübeck til Niebüll (280km) for på forhånd at teste cyckelturen.

Den 11. maj skulle der være eb gennemført en efteruddannelsesworkshop med lærerne i Niebüll.

Vi skulle have præsenteret JUMP-projektet fra en bod på Fehmarnbelt Days den 17. maj samt deltage i konference den 18. maj.

Afslutningskonferencen skulle gennemføres over 3 dage. På førstedagen skulle der etableres en omfattende udstilling om JUMP-projektet og gøres klar til kkonferencen. På dag 2 var der planlagt en cykeltur med elever og lærere fra de deltagende partnerinstitutioner og inviterede gæster, og på tredjedagen skulle den officielle afsluttende konference endlig afvikles fra kl. 11-14.

Nu blev alt anderledes – og vi vil i stedet afholde vores sidste konference uden fysisk kontakt med hinanden og inviterede deltagere. Vi vil i stedet udsende et USB-kort med præsentation af oplevelser, begivenheder og resultater fra JUMP-projektet. Vi er spandt på et se, om vi også kan formidle “JUMP-ånden” på denn måde.

___________________________________

JUMP har også aflyst, det drejer sig om projektets sidste Future Camp i Bøsøre på Fyn i slutningen af april. Vi håber at vi alle ses til juni i Niebøl i stedet.

Det vigtigste er nu at forsinke virusspredningen, særligt for at passe på vores risikogrupper og for at holde vores sundhedssystem velfungerende. Pas på jer selv og hinanden!

___________________________________

24.-25. februar 2020 Møde i styregruppen i Flensburg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er på hjemmestrækningen – vores projektet slutter den 31. juli 2020. På vores første styringsgruppemøde drøftede vi de resterende aktiviteter. Vi har en FutureCamp i april med studerende fra Roskilde og Flensbirg universiteter og deltagere fra BQL, BAW og FGU. BQL-deltagere vil gerne tage en inspirationtur til Danmark. BQL planlægger også en cykeltur med deltagere til Niebüll for at teste cykelturen til den sidste begivenhed. Vi bliver repræsenteret med et stand på Femern-Belt-dage i maj. En medarbejderuddannelse på BQL er også planlagt. Vores afsluttende konference er fra 8. til 10. juni i Niebüll, med den første dag, der tjener som forberedelse, på den anden dag en cykeltur med deltagerne over den tysk/danske grænse og den offentlige finalekonference på tredje dag. Så der er meget at gøre og forberede.